Hans Blankvoort

Ik ben 75 en kreeg in NL te horen, dat ze AS (active surveillance) adviseerde met een PSA van tegen 10. Door een goede vriend, die al 10 jaar eerder Gronau had bezocht, besloot ik tot een second opinion in Gronau. Omdat mijn levensverwachting nog 10-15 jaar bedroeg en ik behalve blaascarcinoom (niet intrasief) geheel gezond ben besloot ik in samenspraak met Dr. Schütte tot verwijdering. Ik heb geen beter besluit kunnen nemen. Na 2 maanden van gering urineverlies, kun je zeggen dat ik helemaal droog ben. De behandeling en nazorg zijn werkelijk heel professioneel. Het is een genot dat je een weekje kunt blijven en je geen zorgen hoeft te maken. Ik geef niet gauw een 10, maar in dit geval weet ik echt niet waarom de 10 met een griffel niet verdiend is. Last but not least de bijzonder goede, aardige en professionele begeleiding van mevrouw Kultysheva. Je zou willen, dat veel medische staf in NL daar een voorbeeld aan nemen!

Heel grote ervaring (20.000 + ingrepen met de Vinci), professionaliteit van artsen en verpleegkundigen. De sfeer waarin alles plaats vindt.

Score voor Prostate Center Europe: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Afgenomen dienst: