1. de behandeling met lasertherapie had voor het blokkeren van de behoefte aan nicotine een fantastisch resultaat. 2. voor de extra kilo's was het geen oplossing, ik ben ruim 15 kilo aangekomen in de eerste twee jaar. 3. ik ben zeer teleurgesteld in alle "bonusvoordelen" van het stoppen met roken, ik wilde alleen maar stoppen en van het hele rijtje extra toezeggingen over conditie - adem - gezondheidswinst enz is alleen warme voeten waargemaakt. 4. er zijn veel mensen in mijn omgeving die na het stoppen met roken geconfronteerd worden met ontstekingen in het keel, neus, oor en mondgebied. mijn specialist heeft verteld, dat de nicotine een remmende werking heeft op deze ontstekingen en tegelijkertijd door de betere doorbloeding ook de ongewenste! bacteriën meer groeikansen krijgen (dit is mijn simpele lekenvertaling). Dit ontbreekt totaal in alle succesverhalen en levert echt vaak ongemak op.