Nog steeds gestopt
Raadt u andere rokers Prostop aan?
Vriendelijkheid
Werkzaamheid behandeling
Deskundigheid therapeut
Afspraak maken

M. Beemsterboer

Vandaag is het 7 jaar geleden dat ik gestopt ben met roken na 1 behandeling met prostop.
Ik was een roker die minimaal een pakje per dag rookte en ik wilde hier al een tijd vanaf, maar het lukte me niet en ik had erge last van afkickverschijnselen. Toen hoorde ik van een ander over prostop en na wat info opgezocht te hebben ben ik er voor gegaan.
Wat me vooral aansprak was dat je er in 1 behandeling vanaf kon zijn, dus ik ben er voor gegaan.
Ik had eerst het gesprek en meteen daarna de behandeling met de laserpen, ik kreeg er een duidelijke uitleg over en de behandeling zelf merk je op zich niet veel. Na de behandeling had ik gek genoeg het gevoel alsof ik net gerookt had, ik had helemaal geen behoefde om te roken.
Ik mocht binnen een half jaar nog wel een gratis nabehandeling mocht ik dat nog nodig hebben, maar die heb ik niet nodig gehad.
Deze behandeling werkt wel alleen als je er zelf ook echt achter staat om te stoppen met roken. Je hebt door de behandeling steeds het gevoel alsof je net gerookt hebt, maar de gewoonte van oh ff roken moet je zelf uit je hoofd halen en in het begin was dat best wennen en dan liep ik na het eten naar buiten met een lollie of iets anders in mijn hand, maar dat is na 2 weken ook wel over.
Ik heb sinds de behandeling 7 jaar geleden niet meer gerookt en ik verwacht niet dat ik ooit weer ga roken, het is een slechte gewoonte die veel geld kost en ik ben blij dat ik er vanaf ben!

Het werkt echt, maar je moet het wel ook echt willen.

Score voor Prostop.nl: 5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja