Nog steeds gestopt
Raadt u andere rokers Prostop aan?
Vriendelijkheid
Werkzaamheid behandeling
Deskundigheid therapeut
Afspraak maken

Lucie van der Wiele

Heel goed, ik ben er na 34 jaar zwaar roken door gestopt. En dat is in november van dit jaar al 10 jaar geleden.

Je kunt na 6 maanden gratis nog een keer gelaserd worden als je weer aandrang tot roken kreeg en dat kreeg ik na een half jaar inderdaad. Toen ik een heel jaar gestopt was dacht ik weer zoiets te zullen ervaren. Dat was niet zo, ik was er toen definitief van af.

Nog een sterk punt: mijn humeur was heel erg goed de hele tijd. Dat was bij eerdere stoppogingen met nicotinekauwgum nooit zo. Als ik de nicotinekauwgum had afgebouwd, kreeg ik meteen weer zin en werd ook ‘jaloers’ op mensen die wel rookten. Dan dacht ik ‘eentje kan geen kwaad, er begon ik daarna gewoon weer’.

Het kost wat en werd door mijn verzekering niet vergoed (schijnt wel zo te zijn als je bepaald aanvullend pakket hebt) maar toch, je haalt het er dik uit. Inmiddels heb ik zeker 4200 pakjes sigaretten niet gerookt. Ik weet de huidige prijs niet (ik zoek op en het is €7,20 per pakje. Dus heb ik inmiddels zo’n €31.000,- bespaard door niet te roken!!! Niet te geloven wat een bedragen je wegpaft toch?

Score voor Prostop.nl: 4.5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja