Bianca Zwaan

Tot nu toe heel slecht want ik heb nog niets geleverd gekregen

tot nu toe heel slecht want ik heb nog niets geleverd gekregen

levering van een besteld product terwijl het al betaald is!!!!!

Reactie Purityh2o.eu:

Beste,
Hartelijk dank voor uw review. Wij hebben het naar aanleiding van uw klacht direct nagekeken. Het pakket is de dag na bestelling afgeleverd bij de buren. Bij navraag bleek dat er door de postbode bij u geen bericht in de bus was gedaan dat het pakket hier af gegeven was en u hier dus niet van op de hoogte was. Voor de correcte bezorging zijn wij afhankelijk van onze verzendpartners. Als een individuele postbode zich niet houdt aan de regels die onderlign zijn overeen gekomen, dan kunnen wij hier helaas alleen achteraf ons beklag over doen als blijkt dat er iets mis is gegaan. Uiteraard hebben wij ook in dit geval onze verzendpartner DHL hierop aangesproken. Onze excuses voor het ongemak.
Wij roepen via deze weg nogmaals iedereen op om een afleveradres op te geven waarop iemand overdag aanwezig is om het pakket in ontvangst te nemen. Als uw pakket er langer dan twee dagen over doet om bij u te komen nadat wij u een verzendbevestiging hebben gestuurd, neemt u dan contact met ons op zodat wij het direct uit kunnen zoeken en op kunnen lossen
Klantenservice
Habitat Solutions BV

Score voor Purityh2o.eu: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
waterfilterkan