bvba mathijs-lampaert

Dit kan niet

geachte,

na een bestelling (12259) kun je deze volgen . als je op je bestelling drukt krijgt u ;u heeft niets besteld.
is dus niet te volgen.
telefonisch wordt er niet geantwoord!!!
per email wordt niet altijd geantwoord, zeker op de laatste niet.
24 uur is ook een fabel ( maandag avond besteld)ik heb het wel nodig vandaag (donderdag) zo niet kan ik het niet meer gebruiken.
slechte communicatie wat problemen meebrengt voor mij!!

Reactie Pvc-tarp.com:

Beste,
Bij deze bestelling is inderdaad e.e.a fout gegaan. Dit spijt ons zeer. Echter neemt dit niet weg, dat wij gewoon hele dagen van 09;00 tot 18;00 uur op kantoor zijn en gewoon de telefoontjes aannemen. Ook heeft u de eerste levering gemist, hier kunnen we uiteraard ook niets aan doen.
Verder is het ook nog eens zo dat u als "gast" heeft afgerekend (snel afrekenen) Als u daarna pas een account aanmaakt, dan ziet het systeem u niet als 1 klant en kunt u de bestelling die u als gast heeft afgerekend niet volgen.
Puntje voor de volgende keer; aanmelden met een account (geen extra werk/tijd, u kunt alleen een wachtwoord kiezen voor het aanmelden in uw account) Zodat u de volgende keer dus uw zendingen kunt volgen.
Maargoed, het spijt ons dat u minder tevreden bent over onze service. Toch hopen we dat we u nogmaals mogen begroeten in onze webshop.
Met vriendelijke Groet,
Team PVC-Tarp.com

Score voor Pvc-tarp.com: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee