Waardeloos bedrijf!
Op de site staat 12-15 dagen levertijd daarom even mail aan gewaagd om levertijd veilig te stellen ivm met onze vakantie. Telefonisch wordt levertijd goedgekeurd en haalbaar bij drecte bestelling. Daarna kun je er zelf achteraan bellen om te horen dat ze de levertijd niet kunnen halen ivm de vakanties en drukte..
Als ik dat had geweten had ik niet vooruit betaald en elders besteld die wel de afspraken nakomen!
Nu kan ik nergens meer terrecht en dus zonder zel op vakantie!
Ik raad iedereen aan elders te bestellen want ze komen afspraken na betaling niet na!
Reactie Pvc-tarp.com:
Beste hr. Nijkrake,
U vroeg om een deadline van 13 Juli-2016. We hebben u medegedeeld dat; " We hopen het voor 13 juli klaar te hebben, we kunnen echter niks beloven.
Het is nogal druk."
Vandaag 14-07 telefonisch contact gehad.
We zijn vergeten uw order voor de beloofde datum uit te leveren, onze excuses daarvoor.
We hebben deze week veel zeilen uit moeten leveren i.v.m. klanten die op vakantie gaan.
Uw order is aan de aandacht ontglipt. U staat volledig in uw recht en wij balen hier zelf ook ontzettend van. (we wilden het echt voor de 13e klaar hebben, maar beloofd hebben we het zeker niet. Zie hierboven.)
Echter hebt u niks aan sorry dat weten wij ook wel, u zit nu zonder een zeil voor uw boot.
Maar op dit moment kunnen we er niks anders van maken.
Nogmaals onze excuses en in ieder geval een fijne vakantie.
mvg,
HoRoLa / PVC-TARP.COM