Niet best. Afgebeeld product op site bleek niet te kloppen met daadwerkelijke levering. De aangeboden set bleek slechts uit de helft te bestaan. Bij navraag was het antwoord dat ik op had moeten letten en bij bestelling beide onderdelen apart had moeten bestellen. Hoe dit zich verhoudt tot de afbeelding van het product (beide onderdelen afgebeeld) en de in de bijbehorende tekst vermelde set kon men mij niet duiden. Het leek een redelijke prijs maar doordat beide onderdelen van de vermelde "set" apart moesten worden besteld is het bedrijf ongeveer 60% duurder dan andere vergelijkbare bedrijven. Advies; doe geen zaken met dit bedrijf.
Reactie Pvc-tarp.com:
Beste hr. Dalebout,
Bij ons kunt u kiezen of u voor 1 LPG nippel kiest. (euro OF Italie --> is een keuze) Of voor een set van 2 stuks ( italie EN Euronippel) Dit staat ook duidelijk in de tekst; Europanippel OF italienippel) Blijkbaar heeft u deze keuze niet gemaakt!.
qua prijs; zijn we echt niet duur --> €24,95 incl. BTW incl. verzending --> berekening; - BTW = 20,61 excl. BTW. Hier gaat dan nog €6,95 verzendkosten af.(die wij dus voor u betalen) en dan hebben we het nog niet eens over inpakmateriaal. = 13,66 voor 2 nippels! (dan moeten we ook nog iets verdienen. (iemand moet het inpakken, huur van opslagruimte, internetkosten, telefoonkosten, verzekeringen etc. etc. Als de inkoop er dan nog af gaat, dan kan dit eigenlijk niet uit! --> serviceproduct
Jammer dat u zo afschuwelijk onvriendelijk doet aan de telefoon en tijds deze review.
Met "vriendelijke" groet,
HoRoLa