Zeer slecht, daar zonder voorafgaand overleg een ander product geleverd wordt dan was besteld!!!
Bestel via internet een transparant zeil 8 x 10 mtr met ogen elke 10 cm bestemd voor Pinkpop achter op podium te hangen voor een water gordijn waar met lazers en beamers op geprojecteerd zou worden. Krijg een ondoorzichtig melk wit zeil voorzien van vakjes en zonder ogen geleverd !!!!
bij navraag blijkt het transparant doek niet geleverd te kunnen worden. Het geleverde zeil is nog te slecht om iets af te dekken daar op de vouwranden al gaatjes in het doek zitten dan kun je dus beter maar bij de Gamma een afdekzeil kopen voor minder dan de helft van het geld voor een dikker / beter zeil
M.V.G. M v M Sound Systems. Marcel van Meegen
Reactie Pvc-tarp.com:
Beste hr. van Meegen,
hartelijk dank voor uw feedback. Wij hebben gewoon geleverd wat er besteld is, dit hebben we u ook telefonisch doorgegeven tijdens ons telefoongesprek. U zou nog kijken wat u er mee kon, en anders eventueel ongebruikt retourneren. Aangezien we niets meer van u vernomen hebben, gingen we er vanuit dat het toch voldeed en dat u het dus zou gebruiken.
Ik schrik een beetje van uw reactie, want het zeil was zeker duidelijk omschreven op de webshop. Zelfs voorzien van foto's etc.
Als ik u 1 ding mag aanraden; bel dan van tevoren even om de toepassing te bespreken en het juiste product hierop af te stemmen. HoRoLa is fulltime bezig met afdekmaterialen/afdekzeilen en we gaan er vanuit dat we meer over dit soort zaken weten dan een gemiddelde leek.
Het spijt ons dat u niet tevreden bent over onze service, maar helaas ligt deze fout meer bij u zelf.
Sorry voor het ongemak en hopelijk mogen we u nog eens helpen met het een of andere project.
Met vriendelijke Groet,
HoRoLa