Randy Iseger

Levering is zeer snel gegaan.. Helaas een drone bij hun gekocht die na het opstijgen niet meer terugkwam.. Gps signaal viel weg en drone kwam niet meer terug.. Opgebeld met de mededeling dat hun een drone geleverd hebben die niet werkt. Antwoord was helaas als u hem vind kunnen we nakijken wat er mee is.. Aangegeven drone is weg met de wind mee. Maar blijkbaar is dat hun service. Ik Meerdere drone in bezit en een drone vlieg bewijs.. Jaren ervaring met drone vliegen. Spijtig dat hun service beroerd is.

Betere service en controle bij verkoop van drones.

Reactie Quadcopter-shop.nl:

Hoi Randy, dank voor je bericht. Vervelend dat je drone kwijt is geraakt. Echter hebben we natuurlijk de drone wel fysiek nodig om er garantie op te geven. We dienen het product dan ook fysiek retour te sturen naar de leverancier. We kunnen zonder drone ook niet controleren of de drone voor het opstijgen goed is ingesteld (GPS kalibratie, etc.) Mocht je de drone alsnog vinden (zoals aangegeven tijdens het gesprek) kunnen we de drone bekijken en dan geldt natuurlijk garantie als die alsnog niet werkt. Hopende op jouw begrip hiervoor. Team Quadcopter-shop.nl

Score voor Quadcopter-shop.nl: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: