Alles wat we gevraagd en gedaan hebben is allemaal conform de afspraken gebeurd. Ook jullie belang om ons als klant te werven is op een soepele en ongedwongen manier gebeurd. Het product welke jullie gestuurd hebben voldoet perfect aan onze eisen. Je zie wel dat mond tot mond reclame heel belangrijk is want, wij hebben jullie benaderd via mijn dochter (v.d.Heuvel) die ook bij jullie voor de hele woonkamer rolgordijnen heeft besteld en ontvangen. Ook zij is heel tevreden met jullie product. Ik zal jullie ook bij anderen aanbevelen en misschien maak ik in de toekomst vaker gebruik van jullie.
Opvallende sterke punten:
De nagekomen afspraken zijn perfect gelopen evenals de aflevering. Het product ziet en mooi en degelijk uit en is makkelijk te monteren en aan het prijskaartje denk ik niet , als dit zo mooi. Ik zou er echter wel een opbouwtekening bij doen want ik heb voor die opvulblokjes een telefoontje naar jullie gedaan hoe die gemonteerd moesten worden. Peanuts. Al met al hebben jullie een topbedrijf en doe zeker in de toekomst nog eens beroep op jullie.