Twee Jaloezieën besteld die op maat werden gemaakt. Een maand wachttijd voordat deze binnen kwamen. De kwaliteit is matig, de bestelling werd geleverd met verschillende beschadigingen. We mochten de bestelling retour sturen om te laten maken, waarbij er herhaaldelijk een verkeerd retourlabel werd verstuurd. Ook werden er te weinig retourlabels gestuurd, waardoor de bezorger ze niet kon meenemen. Dit zelf met de behulpzame bezorger opgelost door pakketten aan elkaar te tapen. Dit gemaild aan raamdecoratie.nl, geen excuses voor gekregen maar alleen; fijn dat het pakket verzonden is. Vervolgens week anderhalve maand gewacht op dat het is terug gestuurd. Er wordt dan ook niet meer gereageerd op onze vragen / klacht per mail. Wij zouden hier niet opnieuw bestellen.
Opvallende sterke punten:
Het aanbod om de jaloezieën terug te sturen om onbeschadigde jaloezieën te krijgen was aardig
Reactie Raamdecoratie.com:
Beste Mark,
Bedankt voor uw geschreven beoordeling.
We balen ervan dat er herhaaldelijk zaken zijn foutgegaan met uw bestelling. We hebben hierover op dit moment contact met u per e-mail, ook over een oplossing.
Raamdecoratie.com