Kwaliteit

Luc Berens

Ik heb een aluminium jaloezie gekocht bij raamdecoratie.
Na een jaar was deze kapot, het koord was gebroken. Ik gebruik deze jaloezie voor mijn badkamer en deze trek ik iedere dag even een stukje op om mijn raam open te doen. Nu krijg ik te horen dat een jaloezie daar niet voor bedoeld is. Er staat nergens te lezen op de site dat dit niet mag bij deze jaloezie. Ze stelde mij voor om deze jaloezie terug te sturen en dat ik dan 95 euro zou moeten betalen voor de reparatie. Belachelijk voorstel en ik ben weken mijn jaloezie kwijt voor mijn badkamerraam.
Bij een andere leverancier heb ik dit verteld en die vertelde mij dat dit niet mag gebeuren en hij durfde mij ook garantie te geven dat dit bij hun produkt niet zou gebeuren.
Ik ben een dag na deze review gebeld door raamdecoratie.com en die boden excuus aan, wat ik wel weet te waarderen. Ze boden nu wel aan om een nieuwe jaloezie te leveren, maar dat was helaas te laat. Ik had immers al een andere besteld bij een andere leverancier. Wel heb ik nu een tegemoetkoming van 35 euro gekregen! Jammer dat het nu pas na zoveel tijd wel wordt geregeld!

Opvallende sterke punten:

Score voor Raamdecoratie.com: 2/5