Enkele weken geleden hebben we een verduisterend dakraamrolgordijn besteld met een levertijd van 3-5 werkdagen. Na ongeveer een week gaf de status op de website aan dat onze order verwerkt werd en die dag verstuurd zou worden. Na enkele dagen bleef de status staan op verzending die zelfde dag. Bij informeren met de klantenservice werd verteld dat de order verzonden was maar vanuit Engeland moest komen en dus nog een paar dagen kon duren. Twee weken later hadden wij nog niets in huis dus heb ik nog maar eens gebeld. Toen werd aangegeven dat er contact zou worden opgenomen met de fabriek en dat ik binnen een dag meer zou weten. Weer een paar dagen later had ik nog steeds niet gehoord en heb ik toch maar weer gebeld. Dit maal kreeg ik wel die dag nog een reactie. Blijkbaar was onze order nog niet in productie en kon het nu pas in september opgestuurd gaan worden. Ondertussen slaapt onze dochter al 3 weken op een bloedhete zolderkamer zonder zonwering, dus heb ik de order maar gecanceld. Jammer, maar in dit bedrijf heb ik geen vertrouwen meer, ondanks de goede recensies.
Reactie Tuiss Raamdecoratie:
Hi Elton,
Dank voor je bericht en excuses voor het ongemak.
Het mag niet zo te zijn dat je onnodig lang moet wachten op je bestelling.
Tot onze grote spijt was de communicatie tussen de fabriek en ons omtrent je bestelling niet goed.
Gelukkig krijgen wij over het algemeen wel rap accurate informatie.
Wij hebben je aankoopbedrag direct na je verzoek bij je terug laten storten.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
Team Tuiss