Mirjam

In eerste instantie kregen we raamdecoratie aangeleverd waar een deuk in zat. Moet zeggen dat we direct bericht kregen dat we nieuwe konden bestellen. De houten jaloezien van 2.40 m. breed, bleken toen we ze ophingen, niet fatsoenlijk open te kunnen. Het opgetrokken gedeelte hing enorm door....Na contact opgenomen te hebben hierover, werd er vrij laat op gereageerd. Toen we eindelijk bericht kregen werd ons gezegd dat ze niet bedoeld zijn om omhoog te trekken....Hoezo??? Er zit toch koord aan om ze open te doen......en onze vorige lamellen hingen wel keurig recht. We hebben aangegeven dat we dit samen konden oplossen door een wat bredere afdeklat op te sturen, maar daar is niet op gereageerd. Jammer

Reactie Tuiss Raamdecoratie:

Beste Mirjam,
Dank voor je feedback en excuses voor het ongemak.
Wij vinden het belangrijk dat al uw producten netjes hangen en zijn met uw eerdere e-mail aan de slag gegaan. Wij hebben u ook een bericht op 26-10-2020 gestuurd, maar helaas hebben wij daar geen antwoord van ontvangen.
Een vervangend product is al voor u gemaakt en we verwachten dat deze volgende week bij u geleverd zal worden. Wij hebben de tracking code vanmorgen per e-mail naar u verzonden.
Wij hebben u deze week een aantal keren telefonisch proberen te bereiken, helaas is dit nog niet gelukt. Zou u ons hier over terug kunnen bellen of mailen?
Team Tuiss :)

Score voor Tuiss Raamdecoratie: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Zwarte houten lamellen