Britt

Ik ben tevreden van hoe de bestelling is gelopen. Echter staat er bij de orderstatus: 'Dit artikel is gescand en wacht op een afhaling door onze koerier.' Nu kreeg ik op 12/2 een melding dat UPS onderweg was met een bestelling, geen exacte levertermijn. Ik was dan ook niet thuis toen ze op 12/2 voor mijn deur stonden. De eerstvolgende werkdag (15/2) zouden ze het opnieuw aanbieden. Dat was ook het plan...tot mijn vriend onverwacht een dagje zee geboekt had met overnachting en ik dus onverwacht niet thuis was. Meteen een nieuwe afleverpoging aangeduid; 16/2. Ze zouden leveren voor 'einde dag'. Heel de dag thuis geweest, niemand gezien. Ik vind dit echt niet kunnen. Afleveren in UPS-point is niet mogelijk. En mijn pakket zou maar 3 kg wegen. 3 rolgordijnen van 2m breed en 2 rolgordijnen van 1m breed en beiden 1.60m hoog. Ik denk dat dit geen 3kg kan wegen. De status op jullie website is nog steeds dat het opgehaald moet worden door de koerier. Dus ik weet niet goed wat hier aan de hand is. Kunnen jullie mij even op de hoogte brengen van de status? Alvast bedankt.
(Zeer tevreden van Tuiss, maar absoluut niet van UPS. Aan de hand van vorige reviews te lezen, denk ik dat jullie even moeten bekijken of er een andere koerier mogelijk is. Ik zou het jammer vinden moesten jullie hierdoor klanten verliezen.)

Reactie Tuiss Raamdecoratie:

Beste Britt,
Dank voor je bericht en excuses voor het ongemak.
We zien dat je bestelling inmiddels bij je is afgeleverd.
Team Tuiss :)

Score voor Tuiss Raamdecoratie: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Rolgordijnen