Zeer snelle levering voor een maatwerk producten en de kwaliteit oogt goed. Enige nadeel is dat de service belabberd is. Hebben ze een prachtige website met handige uitleg zodat je zelf aan de slag kan. Vergeten ze 1 belangrijk detail te vermelden, namelijk dat je niet moet vergeten dat er ook nog een kast van zo'n 4cm dik erbij komt waardoor, als je hem op het kozijn plaats, hij naar voren steekt en je dus kieren hebt aan de zijkanten. Dus je krijgt een verduisterend vouwgordijn met kieren aan de zijkant waar het licht tussendoor komt. Niet echt de bedoeling van een verduisterend vouwgordijn, dacht ik zo.
Zodra je hier telefonisch contact met ze opneemt verschuilen ze zich achter hun " wij geven geen geld terug want het is maatwerk " regelement en daar sta je dan. Geld kwijt en raambekleding die niet doet wat het zou moeten doen.
Helaas is ook dit bedrijf alleen maar uit op geld en is service totaal niet van belang.
Reactie Tuiss Raamdecoratie:
Beste Niels,
Goed je gesproken te hebben en jammer dat we er niet uit zijn gekomen.
Zoals je weet kan je op ons website afleiden dat een vouwgordijn een diepte van ongeveer 4cm (rail) heeft, dit is niets bijzonders (industriestandaard).
Omdat je stof 4cm van je muur komt te staan raden wij onze klanten het aan om hun vouwgordijnen (indien mogelijk) 10cm breder te bestellen zodat je kozijn aan weerszijde met 5cm aan stof wordt afgedekt. Uit ons telefoongesprek bleek dat je geen rekening hebt gehouden met de diepte van je rail.
We begrijpen dat het voor een slaapkamer is en dat het nu niet 100% verduisterd is omdat er een beetje licht via de zijkanten naar binnen reflecteert. Wij willen tot een correcte oplossing komen en hebben je ook om foto's van je raam gevraagd zodat we een geschikt product samen kunnen uitkiezen.
Wij vinden je aankoopbedrag terugstorten geen geschikte oplossing aangezien dit onder andere niet je slaapkamer zal verduisteren. Verder vinden wij het niet fair dat je je aankoopdrag teruggestorten eist te krijgen als alle informatie wat je nodig had op de site staat, het product naar eigen zeggen snel, op maat en van goede kwaliteit is, en wij je gepaste alternatieven (vervangend product tegen kostprijs) hebben aangeboden.
Mocht je je bedenken willen we je graag helpen en samen tot een oplossing komen.
Team Tuiss