Hier 3 stuks horizontale jaloezieën besteld. Levering was redelijk snel, al werd er al een track and trace aangemaakt en duurde het vervolgens nog een week voordat ze echt verzonden werden. Kwaliteit is matig, maar daar is de prijs ook naar. Echter bij onze bestelling zijn alle afdekprofielen voor op de bovenste bak te lang. Hierover gemaild met foto’s van de maten, dat deze langer zijn dan de maten die we besteld hadden. Krijg ik een mailtje terug dat foto’s niet voldoen en ik een filmpje moet maken dat ik ze opmeet. Hier begon dus het slechte gevoel over deze firma. Met tegenzin een filmpje ervan gemaakt en gestuurd. Krijg een mailtje van ze terug waarin ze bedanken voor het filmpje en dat het in de garantie valt en wat ik nou wil, maar weer gemaild dat ik nieuwe afdekprofielen wil. Na 6 weken maar weer eens navraag gedaan waar het blijft, krijg ik te horen dat ze nog op een filmpje wachten. Wederom het filmpje en de foto’s gestuurd samen met hun eigen bevestiging van ontvangst erbij. Krijg ik een mail dat er maar 2 van de 3 metingen te zien zijn op het filmpje, welke twee er dan fout zouden zijn? Ondertussen wordt ik wel wat chagrijnig van deze situatie. Maar navraag gedaan welk filmpje ze bekeken hebben aangezien op mijn verzonden filmpje echt 3 metingen te zien zijn en ik ook nog de foto’s erbij gestuurd heb. Vervolgens blijft het stil vanuit Tuiss, het lijkt wel of ik op de “negeer deze klant” lijst ben gekomen. Diverse mailtjes over wat nu de status is word al dil een week niet beantwoord. Email’s vanuit Tuiss klanten”service” komen sowieso allemaal in de spambox omdat ze een vreemd e-mailadres gebruiken waar ook niet normaal op te replyen valt. Ik sta op het punt om ze in gebreken te stellen en de koop te ontbinden, dit is niet de manier waarop je klanten behandeld.