Marion

Zeer slecht. Obre oker geel rolgordijnen besteld. Ik heb veel geel tinten in huis en bestelde de op de site foto echt geel getinte rolgordijnen zonder staaltje aangevraagd te hebben. Krijg ik meer groen dan gele rolgordijnen geleverd😖 contakt opgenomen en uitgelegd dat bij een foto te nemen deze zoals op de site is maar meer dan 100% afwijkt.en totaal niet geel is 😱 . Staaltje toegestuurd gekregen en deze was net als de geleverde rolgordijnen groen. Klantenservice houd vast aan staaltje aan te vragen omdat het ietsje afwijkend zou kunnen zijn. Luisteren totaal niet dat iets andere tint geel geen probleem was geweest en dus daarom geen staaltje aangevraagd . Verwacht geen rolgordijn die dan 200% afwijkt van de site foto. Misleiding en totaal geen service van Tuiss kant en 450 euro aan lelijk gekleurde rolgordijnen de container in. Met dank aan Tuiss😡😡

Reactie Tuiss Raamdecoratie:

Beste Marion,
Dank voor je beoordeling.
We vinden het jammer dat de kleur van je rolgordijn niet naar wens is.
Helaas is er geen gebruik gemaakt van het bestellen van gratis kleurstalen, vaak heb je ze de volgende werkdag al in huis.
Je bestelling is correct geleverd, echter oogt het geel minder geel omdat 1) je je kozijn, vensterbank en muur geel hebt geverfd, en 2) je een ongevoerd rolgordijn hebt besteld en het voor een raam hebt gehangen die over een blauwe muur uitkijkt (geel + blauw = groen).
Uiteraard helpen we graag met een vervangend product, wel raden we je aan om eerst gratis kleurstalen te bestellen.
Team Tuiss

Score voor Tuiss Raamdecoratie: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Ombre oker geel rolgordijnen