Mijn fysiopraktijk moet iedere maand genoeg intakes hebben om 6 vestigingen te voorzien van genoeg nieuwe clienten. Marketing is voor ons dus geen bijzaak, maar een essentieel onderdeel van onze strategie. Onze focus ligt primair op Google Ads, en dankzij Ranking Masters hebben we hier enorme stappen in gezet. Binnen drie maanden wisten ze onze cost per lead te halveren – een resultaat dat we bij twee eerdere samenwerkingen met andere Emerce100-bureaus niet hebben bereikt.
De samenwerking begon met een volledig nieuw, conversie geoptimaliseerd design voor onze website. Dit zorgde direct voor een betere gebruikerservaring en een aanzienlijke stijging in het aantal aanvragen. Vervolgens namen ze onze Google Ads-campagne grondig onder handen. Hun strategische inzichten en continue optimalisaties resulteerden niet alleen in betere prestaties, maar ook in een significante kostenbesparing per lead.
Wat Ranking Masters écht onderscheidt, is hun transparantie en hands-on aanpak. Geen standaardoplossingen of loze beloftes, maar maatwerk dat volledig aansluit bij onze doelen. Hun communicatie is helder en professioneel, met een focus op wat echt belangrijk is. Het voelt alsof je samenwerkt met een partner die net zo gedreven is als jijzelf om succes te behalen.
Na jarenlange ervaringen met andere bureaus kunnen we zonder twijfel zeggen dat Ranking Masters een klasse apart is. Ze tillen zowel strategie als uitvoering naar een hoger niveau en leveren resultaten die je niet alleen ziet, maar ook voelt in de groei van je bedrijf. Een absolute aanrader voor iedereen die serieus wilt groeien!