Timo heeft ons van A tot Z heel kundig geholpen. Hij neemt de tijd voor je, communiceert helder en is gewoon een fijn mens. Hij nam eerst uitgebreid te tijd om te begrijpen wat de wensen waren. Vervolgens liepen we alle onderdelen in de showroom na om te kijken welke keuzes er zijn wat betreft apparatuur,, afwerking bladen, kasten, ed. We zijn voor de kleur en afwerking kastjes wel 10x langs geweest! Wat we fijn vonden is dat Timo direct aangaf wat de consequenties waren van sommige keuzes zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Hij is ten slotte toch de expert en overziet het geheel. Wij zochten een keuken voor een grote woning met kookeiland, afzuiging via het eiland, aparte bijkeuken, kortom er kwam heel wat bij kijken en met alles er op en eraan. We wilden bijvoorbeeld hoge kasten tot het plafond en het resultaat is heel mooi geworden. Onze ervaring is dan ook dat je ook voor een grotere keuken heel goed bij Reddy keukens terecht kan. Waarom zou je meer betalen dan nodig is?
Kundig personeel, 1 contact persoon, goede bereikbaarheid, heldere communicatie via telefoon en mail. Er wordt waargemaakt wat beloofd wordt.
Geen, onze verwachtingen werden waargemaakt.