Bas & Evelien van Melis

Hans & Helmy, een gouden duo. Wij bevelen Reddy Keukens Helmond dan ook graag aan bij mensen die opzoek zijn naar een kwalitatief goede keuken maar ook vooral voor en door hun perfecte service en aftersales!

We zijn door eigenaar Hans uitstekend geadviseerd met betrekking tot de mogelijkheden. Mede door zijn uitgebreide advies hebben we nu een state of the art keuken die van alle gemakken is voorzien. Bij de keuze van de apparatuur wist hij ons exact de voor en nadelen van bepaalde merken te noemen, hij liet ons dan ook vrij in de keuze per apparaat en "dwong ons niet alle apparaten van 1 merk te kopen zoals bij andere keuken zaken".

Daarnaast heeft Hans zich ingespannen om de keuken in kort tijdsbestek te bestellen en plaatsen. Iets waar bij conculega's niet eens over gesproken werd. "Dat wordt na de kerst meneer van Melis" was een veel gehoorde uitspraak.

Qua prijs is Reddy scherp en de kwaliteit zijn we meer dan tevreden over. Een echte aanrader!

Daarnaast een groot compliment voor Helmy, welke op aftersales gebied ons bij heeft gestaan bij een probleem met onze downdraft afzuigkap. Zonder discussie heeft ze geregeld dat hij vervangen wordt voor een nieuwe unit. Complimenten hiervoor dergelijke aftersales kunnen veel bedrijven wat van leren!

Een groter pand, dat gaat Hans namelijk nodig hebben. Met deze succesformule en hoge service graad gaat hij het erg druk krijgen / heeft hij het erg druk!

Score voor Reddy Keukens Helmond: 5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja
Aangekocht product: Keuken