Algemeen:
De feedback heeft enkel betrekking op Reddy Keukens te Heteren. Geen persoonlijke relaties met deze organisaties danwel andere wijze van contacten (onafhankelijke review).
Algehele ervaring met Reddy Keukens Heteren is zeer positief. Vanaf het eerste moment van contact (telefonisch) tot en met wijzigen van wensen (na plaatsing van de keuken) gewoonweg een uitstekende service. Alle mensen in mijn omgeving welke zoekende zijn naar een nieuwe keuken, stuur ik ook hiernaartoe. Enkel lof naar Reddy Keukens Heteren, hier zouden diverse organisaties nog wat van kunnen leren.
Vergelijking:
Voorafgaand de keus met Reddy Keukens Heteren te maken, heb ik 12 andere organisaties (keukenleveranciers) benaderd.
Prijs:
De verschillen in prijzen waren enorm en dit terwijl het fabricaat of uit dezelfde fabriek kwam danwel vergelijkbaar was. Na onderhandeling lagen de prijzen een stuk dichter bij elkaar. Echter zonder hierover te communiceren met Reddy Keukens Heteren, is de eerste offerte direct scherp neergelegd. Dit zonder onderhandeling, wat ikzelf als zeer prettig heb ervaren. De prijs is dus direct scherp en eerlijk zonder hierover uren te discussiëren etc.
Deskundigheid:
De ervaring van de verkopers van Reddy Keukens Heteren is eveneens zeer goed. De gedachte (wensen van de klant) wordt direct goed geïnterpreteerd en goed uitgewerkt op tekening. Dit in tegenstelling tot de andere leveranciers. De gegeven transparantie (tekeningen, offerte etc. krijg je direct mee) en advies is ook gewoonweg beter dan de andere leveranciers. Niet te vergeten er is geen verkooppraat om je direct te laten beslissen. Je krijgt alles gewoon mee tezamen met het advies om het in alle rust te laten bezinken en te beoordelen.
Montage:
De levering alsmede de montage is vlekkeloos verlopen. Dit hangt ook weer samen met de deskundigheid aan de voorkant. In geval van mijn keuken (redelijk omvangrijk) waren de monteurs ook voldoende dagen ingepland en is hier vooraf een goede inschatting gemaakt. Dus niet 1 monteur ipv 2, alsmede 3 dagen ipv 1. Dit alles draagt bij aan een kwalitatief goede plaatsing en afwerking van de keuken.
Aftersales service:
De communicatie met Reddy Keukens Heteren is uitstekend. Tussentijds en achteraf. Zijn er zaken die je anders wilt zien na tekenen van de offerte, dan is dit mogelijk. Hetgeen bij andere organisaties vaak erg lastig blijkt. Top dienstverlening!
Ga zo door!