Na een wat stroeve start, zijn wij erg tevreden over het verdere verloop m.b.t. de aanschaf van onze keuken.
We hebben een hele mooie keuken, voor een hele goede prijs. (hebben op meerdere plekken offertes laten maken).
Goede nazorg en snelle levering.
- Nazorg! Na plaatsing bleken wij nog een aantal kleine aanvullingen/aanpassingen te willen. Hier gingen ze erg professioneel en klantvriendelijk mee om.
- Kwalitatief goede keuken voor een aantrekkelijke prijs. Wij hebben keuken laten plaatsen door extrerne partij, deze plaatst veel keuken en zei ook dat het prima kwaliteit keukens zijn!
- Ik had een wat stroeve start met de verkoper. Ik kwam met paar specifieke wensen binnen en daar werd in eerste instantie enigszins afwijzend op gereageerd, omdat deze ongebruikelijk waren. Ik vind dat niet slim. Klant is koning! Probeer oplossingen te vinden niet met een verzoek "af te kraken". Wat ik wilde was niet gebruikelijk maar wel mogelijk.
- Daarnaast blijf ik het onverstandig vinden als bij binnenkomst al geïnformeerd wordt naar besteedbaar bedrag!