Deze week is onze keuken opgeleverd door Thelco. Wij hebben bij Reddy Keukens onze hele woonkeuken laten verbouwen, tot nieuwe 60-60 tegels, muren laten stukadoren, leidingwerk, etc. Wij hebben onze droomkeuken gekocht bij Thelco en wat een vaklieden en service biedt hij aan tegen een prijs die je nergens anders krijgt. Voordat wij onze offerte tekende bij Reddy Keukens zijn wij nog eens bij diverse andere keukenleveranciers geweest en die kwamen allemaal ruim 5000 euro boven de prijs van Thelco en advieseerde ons dan ook om snel de offerte van Thelco te tekenen , zelf de concurrenten konden niet op tegen de prijs van Thelco. En nu alles klaar is kan ik je een ding vertellen, ze kunnen ook niet op tegen de service van Thelco. Een echte aanrader!!
Service, kwaliteit en prijs. Thelco is op en top. Mooie uitstraling showroom, goede vaklieden in dienst.
Tijdens de sale vragen naar de hoogte werkblad, uitleg apparatuur, keuken meer in de showroom uitleggen ( verkoper Berry) argument zou kunnen zijn waarom dit niet is gebeurd omdat ik jaren gelden zelf keukenverkoper ben geweest en Berry wellicht aannam dat ik er nog kennis van had! Wat natuurlijk niet is als je al 10 jaar niet meer in deze branche actief bent.