Ben heel tevreden, heb alleen 1 puntje. Toen ik mijn puin container bestelde bleek dat het bouwbedrijf ook deuren zou vervangen (hout dus) en moest ik mijn bestelling aanpassen in een puin container met hout; dit verliep prima en heb ik de extra betaling snel voldaan en is de eerdere order geanuleerd. Dit leverde helaas problemen op met het layen ophalen van de container; afgesproken was dat donderdag de container opgehaald zou worden en ik kreeg een bevestigingsmail maar helaas niemand gezien afgelopen donderdag. In de middag gebeld en toen bleek dat de container met het eerste ordernummer was geanuleerd en dit ordernummer was gebruikt voor mijn ophaalorder. Vrijdagmorgen weer gebeld omdat ik geen bevestigingsmail had ontvangen en nadat de telefoniste navraag had gedaan is mijn container toch vrijdagmiddag opgehaald..was dus een administratief foutje maar verder zeer tevreden over jullie bedrijf en ik zal zeker week van jullie bedrijf gebruik maken als mijn renovatie van het huis weer verder gaat
Welk product heb je gehuurd?
6m3 container