Wouden snel een container huren , dat verliep allemaal goed en snel! Container geplaatst. Wij stuurde een mail terug dat het opgehaald kon worden.
Toen de container was opgehaald eind die middag kregen wij de volgende dag een mail met daarin dat wij €250 euro moeten betalen vanwege verkeerde afval in de container. Dat is duurder dan de container zelf!!! met een foto erbij met een soort plasticzeil en een kartonnenkoker. (wij hadden de container netjes achter gelaten) hoe het hoort en met het juiste puin erin. Dus wij hadden dat niet gedaan! Ik had contact opgenomen en heb uitgelegd dat wij de container hadden achter gelaten hoe het zo moeten en dat wij echter dan andere afval niet in de container hadden gedaan! Zijn antwoord was ja het is jullie verantwoordelijkheid! Nu zijn wij genoodzaakt €250 euro te betalen voor letterlijk niet eens 5 kg verkeerd afval wat makkelijk eruit gepakt kon worden want het lag er boven op. Ze wouden niet eens te gemoed komen. Er was geen 1 andere mogelijkheid!!!
Niet klantvriendelijk!!! Zo hoor je niet met je klanten om te gaan helemaal niet als ze er niks mee te maken hebben!!!!!
Welk product heb je gehuurd?
10m3 container