Teleurstellend na eerdere goede ervaringen. Vooral het feit dat je een foto van de gevulde container moet uploaden voordat je de container voor ophalen kunt aanmelden vond ik bijzonder vervelend. Ik vermoed dat dit een weer een gevalletje is waar de goedwillenden lijden voor de mensen die illegaal spul proberen af te voeren. Daarnaast vind ik het (ongevraagd) verschuiven van de ophaal datum die je hebt opgegeven onacceptabel.
Welk product heb je gehuurd?
3m3 container 4m3 container 6m3 container 10m3 container 10m3 gesloten container 15m3 container 30m3 container 40m3 container
Reactie RegioContainer.nl:
Goedemorgen,
Bedankt voor uw review en tips!
Het klopt inderdaad dat we foto's vragen voor de ophaal van onze containers. Dit doen wij om extra kosten te voorkomen. Mocht de container namelijk niet volgens de spelregels beladen zijn, en de chauffeur ziet dit bij ophalen worden er gelijk extra kosten gerekend. Terwijl wij door foto's te vragen onze klanten er op kunnen wijzen en hun de tijd hebben om dit nog aan te passen.
We begrijpen echter wel dat u het uploaden van foto's als vervelend of lastig kan ervaren, excuses hiervoor. Mochten we u in de toekomst nog kunnen helpen kunt u de foto's ook altijd via ons Whats App nummer sturen. Dit gaat vaak sneller en makkelijker.
mvg,
Team Regiocontainer