Afterseevice en transparantie kan beter. Zodra je betaald. Geen afterservice.
Heeft u feedback voor ons?
Meerdere feedback verbeterpunten. De levering van de sakplaten stond ineens voor de deur en de chaiffeur wachtte niet tot ik thuiswas. Gelukkig namen de buren het aan. Maar dit is niet ok.
Dak op zich ziet er goed uit. Alleen de lichtstraat hangt een bettje door. Zal wel sterk genoeg zijn maar is niet ok voor aanzicht.
In de onderkant van een plaat zitten een lange snede die is gemaakt met de flex.
Regenpijp aansluiting. Alles behalve ok. Lekt aan alle kanten en is met schroeven aan elkaar vast gezet en met veel kit geprobeerd waterdicht te krijgen. Alles zonder te melden.
Bij regen ontdekte ik het en had ik net die dag betaald. Bij terugkoppelkng kwam het erop neer. Niet het probleem van Renoveerjehal.
Reactie Renoveerjehal.nl B.V.:
Beste Sybren,
Wat jammer om te horen dat u niet helemaal tevreden bent met uw ervaring.
Dat is uiteraard niet wat wij willen bieden.
Wat betreft de levering van de sandwichpanelen, deze worden direct door de leverancier geleverd. Wij geven de dag van levering door, maar door de samenloop van meerdere ritten kunnen we helaas geen exacte tijd aangeven. Dit zorgt soms voor enige flexibiliteit in het levermoment, wat wij begrijpen dat niet altijd ideaal is.
De lichtnok heeft gelukkig geen invloed op de sterkte. Door het lichte doorhangen van de gordingen volgt de lichtnok vanzelf, wat technisch geen probleem oplevert.
Met betrekking tot de regenpijp hebben we telefonisch besproken dat een 80 mm regenpijp niet past op een rioolpijp van 60 mm. Zodra de rioolpijp aangepast is, staan wij klaar om de aansluiting te verzorgen. Onze werkwijze is om regenpijpen tot aan het maaiveld te laten lopen.
Wij hopen hiermee wat duidelijkheid te hebben gegeven en staan altijd open voor verdere vragen of een oplossing die beter past bij uw situatie.
Renoveerjehal.nl