Het maken van de afspraak was professioneel en de monteur kwam op de afgesproken tijd. Deze monteur kwam op ons over alsof hij niet veel plezier in zijn werk had. Toen hij bij ons aanbelde had hij een ontstopper in zijn hand en hij gaf aan dat hij het hangtoilet wilde demonteren. Toen mijn vrouw had gezegd dat ze liever wilde dat hij het ontstoppingsputje in de voortuin ging opzoeken zei hij dat het wel geld ging kosten, hij heeft met tegenzin een schep uit zijn busje gepakt en heeft een gat gespit. Toen mijn vrouw tegen hem had gezegd dat hij er maar mee moest stoppen riep hij gehaast dat hij wel zijn geld moest hebben. Wij hebben hem betaald voor in feite niets. Uiteindelijk moeten wij constateren dat het probleem NIET is opgelost en alleen maar geld heeft gekost. Belachelijk en heel jammer!!!!!!! Medewerkers van de Gemeente Heerhugowaard hebben ons daarna prima geholpen.