Riool Reinigings Service RRS

Ik ben uiterst ontevreden over de volgende gang van zaken bij Riool
Reinigings Service (RRS):
Half november vriendelijke monteur verhelpt verstopping maar veroorzaakt lekkage. Wij betaalden 130,-
22 november zelfde monteur komt terug maar heeft juiste onderdeel niet bij zich.
29 november afspraak wordt door rrs afgezegd. Ik moet er achteraan bellen om een nieuwe afspraak te krijgen.
6 december nieuwe afspraak, echter de monteur komt niet langs zonder afzeggen van de afspraak, heel vervelend om voor niks op een monteur te wachten, terwijl je eigenlijk naar je werk moet!
Vervolgens hebben wij gemaild en wekelijks gebeld (8-10 minuten in de wacht per keer) voor een nieuwe afspraak, en pas half december laat men ons weten dat er op 3 januari (!) een monteur langs kan komen. Als ik aangeef dit te laat te vinden is de reactie: ‘voor uw geval wil ik wel kijken wat wij in de kosten kunnen betekenen om u toch nog enigszins tevreden te houden’. Als ik na de eindelijke reparatie in de eerste week van januari de persoon die deze belofte deed hieraan herinner, is de reactie: ‘Dit zijn werkzaamheden van RRS, ik had het over de werkzaamheden en kosten van HRT die wij 5 januari hebben uitgevoerd’. En dat terwijl die werkzaamheden van 5 januari gedaan moesten worden omdat na het ontstoppen de boel was gaan lekken!!
Ik heb vervolgens een klacht ingediend, en hier 3 weken later nog steeds geen reactie op gekregen.

Score voor Riool Reinigings Service RRS: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee