Zeer slechte service. Ik kreeg een afspraakbevestiging voor woensdag tussen 8 en 12 uur. Om 13 uur was er nog niemand te bekennen, dus maar weer gebeld. Geen woord van excuus. Alleen de mededeling dat ze nooit van te voren weten hoe lang de monteur ergens nodig heeft. Misschien moet je dan geen tijden in het bericht zetten hè. Toen ik vroeg waarom er dan niet even gebeld is om te vertellen dat het allemaal uitliep, kreeg ik wel een duidelijk antwoord... Daar kunnen we niet aan beginnen meneer. Vervolgens hoorde ik klik en werd de verbinding verbroken. Hoe durft zo'n bedrijf op hun site te zetten dat ze de klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan, om vervolgens zo'n dom wicht achter de telefoon te zetten. Ondertussen zit ik nog steeds met een verstopping, dus ik hoop dat er morgen iemand aan de telefoon zit die wel het fatsoen heeft om betalende klanten met respect te woord te staan.