Figo

Ik heb nog nooit zo’n onprofessioneel bedrijf gezien of meegemaakt.
Ik moest twee weken wachten voordat ik de eerste afspraak kon maken. De onervaren jonge monteur heeft bijna vijf uur besteed zonder goed met ons te communiceren. Uiteindelijk werd ik geïnformeerd dat hij het probleem niet kon oplossen en dat we een enorme rekening van ongeveer 500 euro moesten betalen. Ik moest de receptioniste bellen als ik vragen had over de betaling. Let op: het probleem was helemaal niet opgelost. De dame aan de telefoon was zo onbeschoft. Ze wilde geen seconde de tijd nemen om naar mijn probleem te luisteren. In plaats daarvan herhaalde ze op een onbeleefde manier dat, ook al was het probleem niet opgelost, ik toch moest betalen. Anders zou de monteur niet vertrekken.

Ik heb een klacht ingediend omdat ik echt wilde dat het probleem werd opgelost en ik voelde me enorm onrechtvaardig behandeld, aangezien ik 500 euro moest betalen voor niets. Uiteindelijk heeft iemand contact met me opgenomen om een nieuwe afspraak te maken en hij vertelde me dat hij de beste monteur zou sturen. Op de dag van de afspraak was de afspraak gepland om 13:00 uur. Niemand kwam opdagen. Ik moest hen bellen en zij vertelden me dat de monteur niet kon komen. We hebben de afspraak verzet naar de volgende dag om 12:00 uur. Ik had mijn vertrouwen verloren, dus toen ze een uur te laat waren, belde ik ze meerdere keren. De receptionistes spraken op een onbeleefde toon, ze gaven er helemaal niets om en zeiden ook geen sorry. Ze vertelde me dat de monteur laat was en dat ze niet wist wanneer hij zou komen. Ze vond het ook niet haar verantwoordelijkheid om dit in te schatten en klanten hierover te informeren. Het is nu al acht uur ’s avonds, en ze zijn nog steeds niet gekomen. De receptionist blijft onbeleefd en onredelijk in houding en heeft zelfs de telefoon opgehangen.

Alsjeblieft, neem geen contact met hen op. Je blijft achter zonder enige hulp en je probleem wordt niet opgelost. Echt triest.

Score voor Riool Reinigings Service RRS: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee