Na meerdere malen als "geholpen" te zijn waarbij een groot gedeelte van het riool vervangen is. Nog steeds last van verstoppingen van het toilet.
Gisteren 13-12 was echt een hoogte punt. Nadat er om 10:30 een afspraak is gepland om 17:30 gebeld naar de planning omdat er nog niemand was geweest. De telefoniste vertelde ons dat de monteur uitgelopen is maar dat hij zeker nog langs zou komen. Om 20.20 wederom gebeld. De dame van de planning wist mij te vertellen dat er iets niet helemaal goed is gegaan. Dat we niet door zijn geschoven van de dag naar de avond lijst. Maar wederom de belofte dat er iemand zou komen. Met 2x een bevestigende SMS. Waarin de laatste vermelde. Dat de monteur tussen 21.00 en 24.00 langs zou komen. Maar ook in dat tijd bestek niemand gezien. Tot 24.30 opgebleven zonder resultaat . Vandaag om 8:30 gebeld is niet opgenomen 10:15 nog maals geprobeerd. En toen de planning aan de lijn gehad. Die ons vervolgens kon melden dat de monteur dus danig druk was en ons niet meer heeft kunnen helpen. Maar we waren s nachts nog wel gebeld . Op de vraag hoe laat dat dan geweest is . Antwoorde de telefoniste lachend om 2.45. Buitengewoon onprofessioneel en nul empatisch vermogen. We hebben in totaal 13 uur zitten wachten op een monteur die niet is gekomen.