Housen

Ik kan het niet aanbevelen.We hadden een ontstopping deze werdt goed verholpen,echter doordat men ons het advies gaf de huidige put te vervangen en het gedeelte wat openlag zo te laten liggen om vervolgens iemand te laten komen voor een offerte!!!!.Wat na zeggen geen 500 euro zou gaan kosten aangezien men ook de graafwerkzaamheden niet hoefde te doen ,bleek achteraf even veel hoger te liggen ineens.Het gegeven dat de put na dat weekeind alweer verstopt zat was het wellicht coulanter geweest de ontstopping niet nog eens erbij te tellen ,gezien wij het advies van hun opgevolgd hadden.Wat mij betreft zeker geen goede zaak eerder misbruik makend van hun slechte advies om zo mensen in nood in de shit te laten zitten of mega te betalen.

De rioolvakman kwam langs voor:

riool ontstoppen

Ben je een particuliere of zakelijke klant?

Particulier

Woonplaats

Landgraaf

Reactie Rioolprobleemkwijt.nl:

Beste heer/mevrouw Housen,
Bedankt voor uw feedback. Wij vinden het vervelend om te horen dat de service niet naar uw wens was. Onze vakman is bij u langs geweest voor een verstopping en stuitte daarbij op een groter defect. Voor het verhelpen van het defect is een heldere en eerlijke prijsopgave gemaakt waar u niet mee akkoord bent gegaan. U gaf aan een andere partij te zoeken en dat is natuurlijk uw goed recht. Door die beslissing houdt het voor onze vakman helaas op, al hadden Dave en zijn collega's u graag uit de ''shit'' geholpen. We hopen dat het probleem inmiddels is verholpen.
Groet Team Rioolprobleem Kwijt

Score voor Rioolprobleemkwijt.nl: 0.5/5