Graag geef ik hierop antwoordt helaas kan ik hier geen foto's plaatsen als onderbouwing en bewijs.
Landgraaf
Reactie Rioolprobleemkwijt.nl:
Beste heer/mevrouw Housen,
Bedankt voor uw feedback. Wij vinden het vervelend om te horen dat de service niet naar uw wens was. Onze vakman is bij u langs geweest voor een verstopping en stuitte daarbij op een groter defect. Voor het verhelpen van het defect is een heldere en eerlijke prijsopgave gemaakt waar u niet mee akkoord bent gegaan. U gaf aan een andere partij te zoeken en dat is natuurlijk uw goed recht. Door die beslissing houdt het voor onze vakman helaas op, al hadden Dave en zijn collega's u graag uit de ''shit'' geholpen. We hopen dat het probleem inmiddels is verholpen.
Groet Team Rioolprobleem Kwijt
U vakman!! is langs geweest om de onstopping te verhelpen(wat niet goed is gedaan.Hij stuitte niet op een groter defect want er is helemaal geen groter defect, geconstateerd door later een erkent ander bedrijf met 33 jaar ervaring. De ontstopping bleek niet eens verholpen te zijn.De prijsopgave is natte vinger werk geweest aan de hand van een foto en achteraf niet eens nodig om een reparatie van dien aard te laten doen.Je zou verwachten dat iemand zou langskomen zoals ook verteld werd door de werknemer die ook een indicatie gaf van de te maken kosten(niet meer als 500 euro),wellicht had de baas Dave (als vakman) dan wel gezien wat er echt aan de hand was.En had hij de verstopping verholpen na de betaling van ons van135 euro en niet meteen de verstopping nog eens erbij te tellen ad 65 euro!! .Nee via app wordt je als leugenaar bestempeld onbeschoft wordt je te woord gestaan omdat de desbetreffende werknemer niet toegeeft de prijs indicatie te hebben gedaan en verkeerde info te hebben gegeven .Wat mijn inziens toch heel simpel kan zijn .Men had persoonlijk moeten komen kijken lijkt me en dan een offerte moeten maken(zoals gevraagd) als het al een groter defect zou zijn geweest.Wij zijn na een ander bedrijf gegaan nadien hij ons als klant onbeschoft afwees via app betreffende de verstopping . Wij hebben hem afgewezen op de kosten van het (achteraf)zogenaamde grote defect maar we reclameerden ons terug bij Dave betreffende het feit dat de verstopping niet verholpen was nadien de werknemer geweest was (hoezo garantie???).En als aanvulling de put was uitgegraven maar de deksel was erop deze is niet ingestort zoals Dave dat elders wilt verkopen als zijnde dat,dat de tweede verstopping zou hebben veroorzaakt. Ook dat was het advies van de werknemer van wegen het laag houden van de kosten,want dan hoefde men niet meer te graven.
Oplossing is gelukkig voor ons een ander bedrijf geweest die voor 85 euro de zaak snel had opgelost en zoals vermeld geconstateerd ter plekke dat er niets mis was/is met de situatie zoals die is.Enkel dat men de verstopping niet had verholpen die aanwezig was.
Mvgr Housen
De rioolvakman kwam langs voor:
riool ontstoppen
Ben je een particuliere of zakelijke klant?
Particulier
Woonplaats