D,Liewes

Wc zat verstopt, zat een voorwerp in.

Wc moest los, tijdens het losmaken zijn de pot schroeven afgebroken.

Er zou weer contact met ons opgenomen worden voor een vervolg afspraak, om de wc even komen vast te zetten met nieuwe schroeven. vervolgens heb ik hier zelf achter aan moeten bellen.

2e afspraak stond geplant op een maandag om 14:00, geen mensen aan mijn deur gehad, dus ben ik er maar achter aan gaan bellen. “Ja sorry mevrouw de hendel van de bus was kapot want de hond was erop gesprongen hahaha”dus we konden niet komen.... ( netjes dat je dan even niet afbeld...?!? Ja we konden je telefoon nummer niet meer vinden ) toen zei mvr we bellen je eind van de middag even terug voor een nieuwe afspraak... maar die dag geen communicatie terug gehad van hun!

Toen heb ik zelf maar terug gebeld en een 3e afspraak gemaakt voor zaterdag 6Maart tijdstip was tegen 14:00 en om 14:45 nog geen mensen aan mijn deur gehad, dus zelf maar weer gebeld om te vragen of ze al onderweg waren? sorry we zijn wat later weg bij een klus en moeten nu eigenlijk naar een vrouw in Groningen, daarna kunnen we wel naar jou, ( ik heb zelf ook mijn eigen dingen te doen, we maken niet voor niks een afspraak).... maargoed ze zouden dan toch de zondag 7Maart tussen 10 en 11 langs komen, en even van te voren bellen als ze onderweg waren. Ik ben die dag niet gebeld er is die dag weer niemand langs geweest en tot op heden heb ik niks meer van ze gehoord & zitten wij nog steeds met een losse wc... het factuur is ook al naar ons gemaild...

Ik neem geen contact weer op, en ik betaal ook zeker geen factuur als er op deze manier halve zaken worden gedaan naar de ons als klanten, ik vind dit geen manier van zaken doen en erg slordig als je als bedrijf dit niet op orde kan hebben.

Ze nemen zelf maar contact op, en dan is het nog maar afzien of de afspraak nagekomen word. :) tot die tijd ook geen betaling

Ik zal ook zeker voor de volgende keer een ander bedrijf benaderen, i’m not amused!!!

De rioolvakman kwam langs voor:

riool ontstoppen

Ben je een particuliere of zakelijke klant?

Particulier

Woonplaats