RL Sales

gerka

Duct tape

Reactie RL Sales:

Beste Gerard,
Wat vervellend dat onze prijsstelling niet voldeed aan uw verwachtingen. Wij proberen onze producten en service altijd voor de scherpste prijs aan te bieden.
Ik zag dat u bij ons een rol Duct Tape heeft besteld van het A-Merk Nichiban. Deze tape is iets hoger in de prijs maar is dan ook van hoge kwaliteit. Mocht u een scherper geprijsde rol Duct tape zoeken dan kunnen wij ook ons huismerk aanbieden, deze is vaak scherper geprijsd. Indien u hier vragen over heeft willen wij u hier graag bij adviseren.
Ik zal ook even toelichten waarom de verzendkosten bij ons € 3,95 zijn voor het bezorgen van uw bestelling bij een totaalbedrag onder de € 50,-. Wij verzenden uw bestelling met DHL en zij brengen ons zelfs meer kosten in rekening dan de door u betaalde € 3,95. Het restant nemen wij dus voor onze rekening. Echter willen wij dat u de bestelling snel en goed in huis heeft. Vandaar dat wij kiezen voor de service van DHL en wij deze € 3,95 in rekening brengen.
Mocht u een bestelling boven de € 50,- plaatsen dan nemen wij de gehele verzendkosten voor onze rekening.
Ik hoop u hiermee uitgelegd te hebben waarop wij onze prijs baseren.
Ruud

Score voor RL Sales: 3/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee