Duidelijke informatie op de website. Hierdoor de keuze gemaakt om bij dit bedrijf een afvalcontainer te huren.
Beschrijf hier uw ervaring
Container was eerder geleverd dan we hadden aangegeven, maar dit was geen probleem. Bij het aanmelden om de bak af te halen hadden we het fijn gevonden om een bevestiging hiervan op de mail te ontvangen en een indicatie wanneer de bak werd afgehaald. Aangezien we nog niet in de woning wonen hadden we geen zicht op de bak en konden we niet in de gaten houden of er afval door anderen in gedaan werd. Na 2 werkdagen de klantenservice gebeld en toen bleek de bak net opgehaald te zijn. Ook hiervan was het fijn geweest even een mail te krijgen. Had ons wat meer gerust gesteld. Verder was de service correct en vriendelijk en mochten we weer een bak nodig hebben, weten we dit bedrijf te vinden.
Reactie RodeBak.nl:
Fijn dat onze website duidelijk is! Qua ophalen geven wij inderdaad een dagdeel af, helaas nog geen specifiek tijdstip. Dit heeft te maken met het zo duurzaam rijden van de route(s). Fijn dat het toch gelukt is!