Opzich een redelijke indruk, vriendelijke vrouwe gesproken aan de telefoon. Verder helaas niet zo goed bevallen.
Beschrijf hier uw ervaring
Wij hadden een rode bak besteld. Ik vond het meteen al erg gek dat ik geem bevestigingsmail kreeg of een update wanneer de bak bezorgd zou worden, dus heb ik gebeld en werd ik vriendelijk geholpen aan de telefoon. De bak werd bezorgd en we hadden gevraagd of dit op de oprit kon. Helaas zijn veel tegels van onze oprit gebroken door de grote auto waarmee de container werd gebracht. Achteraf hoorde we dat de chaffeur ons had moeten waarschuwen voor de risico's en ons een formulier had moeten laten tekenen voor toestemming, maar dit is niet gebeurt.
Vercolgens hebben wij de bak gevuld en heb ik een formulier online ingevuld dat het opgehaald kon worden. Weer kreeg ik geen mail of update wanneer dit dan zou zijn, dus na een aantal dagen weer gebeld. Toen de bak werd opgehaald hebben we met de chauffeur gesproken en hij vertelde ons dat de andere chauffeur ons had moeten inlichten over de risicos van het plaatsen op de oprit. Als wij dit hadden geweten hadden wij natuurlijk nooit de container op de oprit laten plaatsen.
Deze chauffeur heeft meteen het bedrijf ingelicht en zij dat de tegels vergoed werden omdat wij niet waren ingelicht over de risicos en het formulier voor toestemming niet hadden getekent.
Wij hebben foto's en het verhaal erbij gemailt naar dit bedrijf en kregen een reactie dat het niet werd vergoed...
Dus helaas zitten wij nu met een kapotte tegels op onze oprit.
Reactie RodeBak.nl:
Jammer te horen. De website is even offline geweest waardoor mogelijk de bevestiging niet verstuurd is. Normaal gesproken ontvang je dit wel, na een RodeBak bestelling.
Wat betreft de tegels, zoals eerder ook aangegeven, staat dit uitdrukkelijk op de website erbij vermeld én bij het plaatsen wordt dit aangegeven dat onze RodeBak (zelfs met inhoud) nog zwaarder is.