Nog niet 1 ster krijgt u van mij.wat een ramp,nooit meer de rollatorshop voor mij.en ik zal dit zo breed mogelijk bekend maken.ik vergeleek verschillende aanbieders.zij vermeldden dat de MultiMotion M6 rolstoel tijdelijk niet leverbaar was.uw M6 was duurder dan de anderen maar u kon de volgende dag leveren,zelfs NU 3 weken nadien staan de M6 en M5 nog steeds op uw site met hoofdletters in rood omkaderd AANBIEDING! zonder levertijd restrictie.ik heb hem dringend nodig dus ik bestelde en betaalde.
Bestelling #ST-7922 (6 augustus 2021)
ik ontving deze email:"Uw bestelling is zojuist aangeboden bij PostNL, deze zal uw bestelling normaliter binnen 24 uur op het door u opgegeven adres bezorgen. Wij danken u voor de bestelling en wensen u veel plezier met uw aankoop.na een paar dagen nog niet afgeleverd.dit was dus gelogen.ik belde de klantenservice,deze was overbelast (!!!) en niet doorheen te komen.de volgende dag nogmaals met dezelfde afloop.(klantenservice die tot 13.00 u actief is niet zoals op uw site gezien tot 17.00 u.) een email gestuurd die na enkele dagen werd beantwoord. Helaas is dit model pas over een maand leverbaar. Ik mag u als alternatief de M5 van hetzelfde merk bieden. Deze zijn weer voldoende bij de leverancier op voorraad. Met vriendelijke groet, Wendy Posthumus daar ben ik per omgaande mee accoord gegaan op 12 augustus.na een paar dagen weer niet geleverd en weer niet en weer niet. Op 18 augustus mailde ik terug: We zijn alweer een week verder. Ik eis van u levering van de M6 of M5 binnen 1 week, blijft u weer in gebreke dan eis ik dat de koop ontbonden wordt en teruggave van mijn betaling.
J T Houwaard NL90 INGB 0004489985 geen reactie op gekregen.25 augustus belde ik de klantenservice en na een aantal malen en volhouden, wonder boven wonder kreeg ik een man aan de telefoon.ik vroeg naar wendy,deze was voor een paar weken niet bereikbaar zei hij.hij zou met mijn klacht onderzoeken en mij tussen 15.00 en 16.00 u terug bellen. dat deed hij niet.ook gisteren en vandaag deed hij dat niet.gisteren en vandaag de klantenservice gebeld, de bekende afloop, niet doorheen te komen.sinds 18 augustus is er ruim een week voorbij.ik eis dat de koop ontbonden wordt en teruggave van mijn betaling.
mijn conclusie:
vele malen bellen mailen voordat contact mogelijk is.In geval van wanprestatie beloofd u van alles om iemand aan het lijntje te houden.mijn geld hebt immers toch al binnen! op uw site te zetten "Bij ons bedrijf werken alleen échte specialisten met passie" uw specialisten hebben geen affiniteit of passie met hun doelgroep.kille zakenlieden.
mijn conclusie:
kutsmoesjes