Dit bedrijf doet zo als het moet pakje was snel verzonden ,maar er was een foutje gemaakt met het artikel. gebeld naar RolluikDirect en kreeg een vriendelijke meneer aan de lijn ,die zich verontschuldigde voor de vergissing Hij stuurde mij direct een verzendetiket op,met de meededeling Mijn verzoek aan u is de hele zending die u ontvangen heeft te retourneren. hij stuurde mij een verzendetiket om het gratis weer op te sturen naar RolluikDirect.
In de bijlage treft u een verzendetiket aan, plakt u deze op de doos over de verzendsticker. Hiermee kunt u bij ieder postNL pakketpunt of postkantoor de doos afgeven. Ik besef dat dit overlast voor u geeft en bied daarvoor mijn excuses aan. Bedankt voor uw begrip en melding, dat maakt ons extra alert in de toekomst. mooi toch ,het pakje was binnen 2 dagen binnen. Kijk we zijn allemaal mensen en maken weleens fouten .maar word het op een fatsoenlijke manier opgelost.