Het overzicht is vrij duidelijk, echter de begeleiding houdt niet over. Dat zit hem niet in de helpdesk en de medewerkers, maar het beleid om geen telefonisch contact te willen hebben met klanten. Ik blijf, deels ook door mijn onbekendheid met boekhouding, met vragen zitten die ik via mail niet duidelijk krijg. Dat kan allemaal aan mijzelf leggen, echter Rompslomp is juist voor de leek, anders deden de klanten de boekhouding wel op eigen kracht.
Rompslomp in een paar woorden
Duidelijke lay-out, goede managementtool. Geen begeleiding op maat. Breakeven van het gebruik ligt nu echt jaren vooruit, omdat ik vele uren heb moeten besteden om e.e.a. te kunnen gebruiken in de praktijk.
Reactie Rompslomp:
Goedendag, bedankt voor je review! Ik begrijp dat je review gebaseerd is op het feit dat wij niet telefonisch bereikbaar zijn. Het is mogelijk een terugbelverzoek in te dienen (wij hanteren vaste terugbelmomenten) en tevens geven wij tegenwoordig webinars, om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen met hun boekhouding in Rompslomp. Zo proberen we elke gebruiker zo goed en snel mogelijk te assisteren en helpen met de boekhouding. We waarderen je feedback en zullen dit meenemen in onze ontwikkelingen. Groet, Team Rompslomp.nl