Veenkade

Mooie structuur, slimme functies, redelijk goed te bedienen door iemand die dat nog nooit gedaan heeft.
Jammer dat alle benodigde extra functies los bijgekocht moeten worden. Niet erg netjes vind ik.

Rompslomp in een paar woorden

Prima basis systeem voor de administratie van een ZZP er

Reactie Rompslomp:

Bedankt voor je review en feedback! 2,5 sterren is in onze ogen helaas wel onvoldoende :-( Zijn de kosten voor de add-ons de reden geweest voor de beoordeling? Het klopt inderdaad dat wij voor de add-on bankkoppeling en scan&herken extra kosten in rekening brengen. Dit is omdat wij voor deze twee functionaliteiten samenwerken met My Ponto en Klippa, die het gebruik van de functie bij ons in rekening brengen. Op deze manier berekenen we de kosten voor de add-ons door. Los van deze twee add-ons, zitten alle functionaliteiten zoals beschreven op https://rompslomp.nl/tarieven inbegrepen in de abonnementen. Ook zonder deze add-ons kan je volledig gebruik maken van ons programma uiteraard! De toevoeging van de add-on is een extraatje die het je net wat makkelijker kan maken zodat je nog minder tijd kwijt bent.
Desondanks bedankt voor het mooie compliment over onze software! We zullen je feedback m.b.t. de add-ons meenemen. Groet, team Rompslomp.nl

Score voor Rompslomp: 2.5/5
Zou je dit bedrijf aanbevelen? Ja