Altijd tevreden geweest tot “nieuwe” (lees duurdere) tarieven introduceerden. Geen mogelijkheid om oude pakket te houden. Met verzoeken werd niets gedaan. Als je aangeeft op te zeggen krijg je geen reactie. Maakt ze blijkbaar niets uit. Geven niet om bestaande klanten.
Rompslomp in een paar woorden
Begon leuk, nu over op SnelStart
Reactie Rompslomp:
Dank voor je review en fijn om te lezen dat je met tevredenheid hebt gewerkt met Rompslomp. Het klopt dat onze nieuwe pakketten per 1 februari ons oude aanbod vervangt.
We vinden het jammer om te lezen dat je ons nieuwe abonnementsmodel enkel als een prijsverhoging ziet en dat je je niet gehoord hebt gevoeld in het eerdere contact met ons. De abonnementen zijn tot stand gekomen op basis van gesprekken met klanten en inzicht in het gebruik van het platform. Dit hebben we vertaald naar de nieuwe pakketten met meer functionaliteiten en een aantal nieuwe grenzen. Binnen dit nieuwe aanbod heeft de gebruiker de mogelijkheid om te kijken welk pakket het beste bij de behoefte aansluit, zowel qua functionaliteit maar natuurlijk ook qua prijs.
Kortom, ons uitgangspunt is dan ook gericht op het beschikbaar stellen en zichtbaar maken van meer functionaliteiten die er vervolgens voor zorgen dat je minder tijd hoeft te besteden aan je boekhouding/administratie.
Met vriendelijke groet, team Rompslomp.nl