Wij hebben een PVC vloer gekocht, die inmiddels ook is geplaatst. De vloer is netjes maar wij zijn niet tevreden over Roobol. De communicatie over de afspraken (hoe laat komt wie wat doen) is slecht en zeer passief (je moet zelf naar een nummer bellen een dag van tevoren om te vragen naar tijden). Het is 2016!! Dat kan je automatiseren. Nu heb ik een dag thuis moeten werken omdat het inmeten moest plaatsvinden, het inmeten duurde in totaal 5 minuten en had net zo goed van de bouwtekening kunnen gebeuren. Uiteindelijk is de vloer gelegd, helaas is de verkeerde kleur droogloopmat gelegd en een afwerkingsstrip die we erbij moesten kopen niet gebruikt. Bij navraag over de kleur droogloopmat werd ons gezegd dat we zelf de rol hadden moeten openmaken toen deze bij het egaliseren is gebracht. Ik betaal bij Roobol de hoofdprijs voor de vloer, ok, dat weet je van tevoren. Dan verwacht ik echter wel topservice, dit hebben wij niet gehad en dat vind ik teleurstellend!