Roobol

Rianne Becker

Mooie winkel met mooie spullen

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Heel lastig dat er maar op beperkte dagen aan huis gemeten en gemonteerd kan worden. Ik heb mijn trappen, bovenverdieping en zolder met vloerbedekking laten bekleden en dat is prima. Verder heb ik een gordijn op het zolder laten bekleden is ook prima. Vorige week hebben ze een pluche gordijn opgehangen en dat is niet naar mijn zin. Hangt niet recht met aan allebei de kanten evenveel millimeters verschil, de monteur vertelde dat dit miet anders kan dus dat accepteerde ik maar baalde er wel van. Toen mijn man thuis kwam concludeerde hij dat het wel anders kan. En de monteur had het gemonteerd en wilde het gaan bedienen en toen gong deze aan de rechte bovenkant los. Heeft hem toen opnieuw gemonteerd en ging weer los. Toen haalde hij een andere bevestigingsschroef en toen bleef het hangen. Nadat de monteur weg was schoot het gelijk weer los. Ik gelijk gebeld en de monteur kon pas weer vandaag ( een week later) terugkomen. De monteur was wel heel vriendelijk. Ik hoop dat ze het vanmiddag naar tevredenheid kunnen herstellen. Daar hangt ook vanaf of ik roobol bij mijn vrienden en kennissen zou aanbevelen.

Score voor Roobol: 3/5
Zou je Roobol aanbevelen? Nee