Op zich een mooie zaak. Onze ervaring met de levering is beduidend minder. Zo worden beloften om terug te bellen zeer slecht nagekomen. Rails waren eerst niet besteld, de communicatie is zeer matig. Gisteren gebeld over de gordijnen in de woonkamer, waren nog niet binnen. Zou weer worden teruggebeld, is wederom niet gebeurd. Dat is of in ons geval de wet van Murphy's of afspraken worden gewoon niet goed nagekomen in het algemeen. Dat is o.i. een verbeterpunt. In ieder geval zullen wij zeer voorzichtig zijn met het aanbevelen. De kwaliteit is prima. De vloer netjes gelegd.
Bij het bestellen van de vloer zouden wij de exacte maten nog doorgeven. Dit hebben wij gedaan, en vervolgens zijn we hier ook nog 3 keer over gebeld. Of we de exacte maten al wisten. Allemaal slordig en verwarrend.
Geef een toelichting bij je beoordeling.
Nogmaals, de winkel is mooi, producten van goede kwaliteit. Personeel is zeker vriendelijk. Maar een zeer belangrijk punt is het nakomen van afspraken. En op dat punt vinden wij dat er flink verbetert moet worden.
Nu krijg je het gevoel bij aankoop dat het perfect is, maar na de koop blijkt dat heel anders. En dat is jammer. Zeker nu de concurrentie via internet zo groot is geworden!