Roobol

marianne giliam

Mooie zaak, mooie spullen slechte verlichting

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Ja, donker harige verkoopster begroette ons met ""Hallo" toen wij voor de tweede keer binnen stapte. Blonde dame was uitermate vriendelijk. Ze hebben veel geduld met mij gehad, maar de vloer die ik voor de eerste maal had uitgekozen was een totaal andere vloer toen die gelegd werd.......... Fout van de verlichting in de winkel!!!!! Plus ik heb geen bord meegekregen om thuis te checken ...... In de winkel was het een vrij effen vloer maar eenmaal uitgepakt zaten er drie planken met donkere vlekken! Leken wel brand vlekken......zelfs de legger schrok er van......Vreselijk. Gelukkig mocht ik een andere vloer uit zoeken en ook die pakte totaal anders uit als in de winkel ..... Denk dat jullie hier wat meer aandacht moeten besteden en een totaal plaatje van de vloer moet etaleren, plus de verlichting aan passen. Gelukkig heb ik deze vloer geaccepteerd , maar was niet direct de eerste keuze. Helaas ik dacht ik ga naar een goede woninginrichting zaak i.p.v. de Gamma! Maar al bij al de aandacht van de filiaalhouder (invaller) was prima en loste het goed op. Ik mag wat uitzoek in de zaak......... Vloer legger was een leuke knul maar niet alle onderdelen waren aan wezig, zoals plinten en de afdeklijst (plint) voor de deurmat. Hoop dat alles goed komt 16 Oktober wanneer de keukenvloer en plinten gelegd zijn. Vraag dan nogmaals naar een beoordeling.Ben nu heeeel erg moe! Met vriendelijk groet Marianne Giliam.. TOT 16 OKTOBER!!!!!!

Score voor Roobol: 3/5
Zou je Roobol aanbevelen? Ja