Mooie producten, mooie winkel maar verwacht weinig flexibiliteit en service zodra de handtekening is gezet.
Geef een toelichting bij je beoordeling.
Er moest heel wat gedaan worden hier in huis voordat de vloerverwarming en nieuwe pvc vloer gelegd konden worden. Ik had een strak schema gemaakt zodat wij minimale tijd in een koud en leeg en betonnen huis moesten wonen met 2 jonge kinderen. Helaas liep de planning uit met 2 dagen, voor alle andere bedrijven geen probleem deze schoven ons gewoon op. Roobol niet, ja schoof ons wel op maar gelijk 6 weken!! Was geen speld tussen te krijgen het antwoord bleef hetzelfde "druk druk druk"! Roobol maakt gebruik van een klusbedrijf welke 1 dag per week (woensdag )voor hun de vloer egaliseert en de week erop (maandag) de vloer legt. Dus wanneer zij 4 klanten hebben ben je dus al een maand verder! Een week voordat de vloer geegaliseerd werd ik gebeld met de mededeling dat het egaliseren een dag moest worden uitgesteld wegens "privé omstandigheden", tuuuuuurlijk! Dus dát kan wel zomaar, maar ik vraag om twee dagen oid maar ik mag 6 wkn wachten!
Ik raad Roobol dus bij niemand aan!
Reactie Roobol:
Beste,
Dank voor uw feedback. Het verzetten van de data is mede op uw verzoek gedaan. Nadat de datum van 1 november naar 29 november was verzet, heeft u ons nog twee keer verzocht de datum door te schuiven. Aan die verzoeken hebben we gehoor gegeven en daarom is uw pvc vloer pas in januari gelegd terwijl er eerder ook mogelijkheden waren.
Verder merkt u op dat we gebruik maken van één klusbedrijf. Dat klopt niet. Wij werken met ongeveer tien stoffeerteams die kunnen egaliseren en pvc vloeren leggen. Dit zijn vooral stoffeerders die in dienst zijn van Roobol.
Sorry dat we minder flexibel konden zijn in de planning dan u had verwacht. Dit willen we graag verbeteren. Vanwege de toenemende drukte zoeken we naar extra stoffeerders om nog flexibeler te kunnen plannen en de kwaliteit te blijven leveren die u van ons gewend bent.
Vr.gr,
Roobol